Apteekki­kosmetiikka

Aco

Ruotsalainen ihonhoitosarja ACO sisältää monipuolisen valikoiman tuotteita kauneudenhoitoon, iho-ongelmiin sekä henkilökohtaiseen hygieniaan. ACO:n valikoimiin kuuluu sekä lääkevalmisteita että ihonhoitotuotteita. Omat erityistuotteet löytyvät esimerkiksi aknen, kasvojen ja vartalon hoitoon. Lisäksi ACO:lla on omat tuotteet intiimihygieniaan ja puhtauteen sekä oma ACO Baby -sarja lasten ihonhoitoon.

Avene

Hoitava Avène-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Valmistaja on ranskalainen Pierre Fabre, joka on tunnettu myös luotettavana lääkealan yrityksenä. Kaikki Avène-tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan Avène-terveyslähdeveteen, jonka vaikutuksesta on julkaistu noin 50 kliinistä tutkimusta.

Favora

Suomalainen Favora ihonhoitosarja sopii herkällekin iholle. Kaikki käytettävät raaka-aineet ovat puhtaita ja turvallisia, eivätkä ne sisällä väriaineita tai keinotekoisia hajusteita. Hoitavia ainesosia on poikkeuksellisen paljon. Erityisesti herkän ihon hyvinvoinnille on tärkeää hellävarainen puhdistus, tehokas kosteutus ja ihoa suojaavat ainesosat. Tavoitteena on hyväkuntoinen ja vastustuskykyinen iho, joka toipuu paremmin myös erilaisista rasituksista.

La Roche Posay

La Roche-Posay on dermatologinen kosmetiikkasarja, jonka valikoimasta löytyy hoitavia erikoistuotteita herkän ihon erityistarpeisiin. Tuotemerkin pohjana on ainutlaatuinen, rauhoittava ja antioksidanttinen La Roche-Posay -lähdevesi.

Louis Widmer

Louis Widmerin ihonhoitotuotteet perustuvat uusimpaan dermatologiseen tietämykseen, ja tunnusomaista tuotteille on niiden optimaalinen vaikutus yhdistettynä erinomaiseen siedettävyyteen. Tuotteet kehitetään tiiviissä yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa. Lähes kaikkia Widmerin tuotteita on saatavana miedosti hajustettuina tai hajusteettomina, ja säilöntäaineita on käytetty minimimäärä. Tuotteet valmistetaan ilman eläinkokeita.

Vichy

Lähdevettä sisältävät Vichy-tuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä tuki ihohuokosia. Tuotteet on valmistettu lääketeollisuudessa ja ne on testattu herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa. Vichy pyrkii ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa kuten ihon pinnan kuivuutta, ryppyjen syntymistä ja selluliitin muodostumista kudoksiin. Vichy kunnioittaa eettisiä toimintatapoja, mikä takaa tuotteiden turvallisuuden.

CeraVen on kehitellyt ihotautilääkärit koko perheen jokapäiväiseen ihon hoitoon. CeraVe lanseerattiin yhdysvalloissa 2005. CeraVe sisältää 3 eri keramidia, jotka auttavat korjaamaan ja vahvistamaan ihon suojamuuria, tehden ihosta kosteutetun ja täyteläisen. Ainut laatuisen MVE-teknologian avulla kosteuttava vaikutus säilyy 24 tuntia. Yhdistämällä MVE teknologia ja keramidit syntyi CeraVe – edullinen ihotautilääkäreiden kehittämä koko perheelle suunnattu ihonhoidon tuotesarja. Cerave-sarja on hajusteeton, hypoallerginen eikä tuki ihohuokosia